Din naturlige vej til skønhed

Orange smoothie med chiafrø

Cremet orange smoothie! Mmm, lidt sød.. lidt frisk.. og virkelig cremet! 

Elsker at nyde kolde smoothies i det her sauna-vejr 😨.

Indhold af vitaminer

Med denne smoothie kommer du rundt om de fleste vitaminer: A-vitamin (betacaroten), B-vitaminer, C-vitamin og E-vitamin… D-vitamin er der ikke så meget af, men tror næsten vores kroppe har lagret en del D-vitamin med al den sol vi har haft 😂

Mango og tarmflora

Mango er virkelig godt for vores fordøjelsessystem fordi den bl.a. er rig på bioaktive stoffer som estere, terpener og aldehyder. De er alle tre med til at effektivisere fordøjelsesenzymerne og vores tarmflora. Så hvis du føler din mave er oppustet eller du generelt har ubehag i tarmene, så prøv denne smoothie i nogle dage. 

Indhold:

  • 1 dl mango
  • 2 tykke skiver appelsiner 
  • 1/2 nektarin
  • 1 dl valgfri mælk (plantebaseret/komælk)
  • 1/2 lille banan
  • 2 tsk chiafrø 

Sådan gør du:

Skær skrællet af appelsinerne og kom alt frugt i blenderen. Kværn chiafrøene (for bedre optagelse i kroppen) og kom bøde chiafrø og mælk i blenderen. Blend det hele godt, og hvis du synes det stadig er for tykt så kom lidt mere mælk eller appelsinsaft i til du synes den har en perfekt konsistens! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *