Din naturlige vej til skønhed

Sunshine smoothie

God morgen allesammen! Nu hvor vi kan mærke, at vejret bliver bedre, tænkte jeg, at jeg ville dele en opskrift på en lækker smoothie som smager af sommer og sol. Den er dejlig frisk og har lidt sødme i sig. Som jeg også skriver i mine tidligere smoothie-opslag, skræller jeg alt frugt selv og opbevarer det i fryseren, da frossen frugt giver en lækker konsistens til smoothien. Og så synes jeg bare at is-kolde smoothier er bedst! 

Indhold (en stor portion)

  • en håndfuld frossen ananas
  • 1 lille mandarin (frossen)
  • en håndfuld grønne druer
  • 1/2 frossen (moden) banan
  • 1,5 dl æblejuice
  • 2-3spsk skyr vanilje fra cheasy, 0,2 %

Mmm.. velbekomme!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *