Din naturlige vej til skønhed

Red energy smoothie

Trænger i også til en forfriskning her i sommervarmen? Det gør jeg stort set hver dag, for puuha det er godt nok nogle varme dage vi har i Danmark her for tiden. Jeg har en masse håndplukkede bær i min fryser og økologiske bær fra supermarkeder, som jeg køber når der er gode tilbuds. Det er så nemt at hive dem ud af fryseren, når man virkelig trænger til en forfriskning, der samtidig er nærende og giver et vitaminboost!

Her får du min hjemmelavede opskrift på en lækker og frisk bær-smoothie der samtidig er mættende, da den indeholder græskarkerner, som er rig på proteiner og omega-3 fedtsyrer. Jordbær, brombær, hindbær og granatæblekerner er spækfyldt med c-vitamin og er et af de vitaminer, der nærer huden indefra og fungerer som et naturligt anti-aging stof. Forkæl dig selv, dit indre og ydre med denne lækre smoothie.

indhold (1 stor portion)

  • 1 dl jordbær
  • 1 dl brombær
  • 1/2 dl hindbær
  • 1/3 dl granatæblekerner
  • 2 spsk græskarkerner
  • 1 dl økologisk vaniljeskyr fra Løgismose (med 8,4g protein)
  • 1/2 dl vand
  • 1 tsk honning

Fremgangsmåde

Hak græskarkernerne med en minihakker så de bliver pulveriseret, og kom alle ingredienserne i din blender, men brug kun en lille sjat vand af gangen, da du bruger denne til at justere på konsistensen. Kom mere vand i indtil du synes du har den perfekte konsistens. 

Jeg bruger altid frossen frugt fordi det giver en lækker cremet is-agtig konsistens, så brug gerne bær fra fryseren. Du kan også bruge mælk som base (alm. eller plantebaseret mælk) så fjerner du bare skyr og vand fra ingredienslisten og kommer 1 dl mælk i istedet for. Velbekomme🍹Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *