Din naturlige vej til skønhed

Vitaminvand

Jeg elsker vand, men “kun” vand kan godt virke lidt for kedeligt her i sommerdagene. Derfor eksperimenterer jeg tit med forskellige smage og prøver nye lækre vandbaserede drikke af. Her er der lige et tip til et lækkert og forfriskende vitaminvand der består af frugt og urter 🌿🥝 Stay hydrated💚 for your health and skin.

Indhold

  • 1 håndfuld mynteblade
  • 2 øko kiwi
  • 1/2 øko citron i skiver 
  • Isterninger
  • 1 liter vand


Fremgangsmåde

Skær kiwi og citron i skiver. Vask myntebladene (der må gerne være stilk på). Kom det hele ned i en karaffel og put vand og isterninger i. Lad det vente i køleskabet i minimum 6 timer så de gavnlige stoffer diffundere ud i vandet. Du kan smage på den efter nogle timer for at vurdere intensiteten og hvad du bedst kan lide. Jo længere tid den får, desto mere karakteristisk bliver smagen.

NB: brug gerne moden frugt for mere smag!

Næring

Citron og kiwi er fuld af C-vitamin, og hjælper med at forsvare huden mod frie radikaler.  C-vitamin hjælper også kroppen med at producere kollagen. Mynte er rig på antioxidanter og flavonoider. To stærke stoffer der giver et sundhedsboost i det indre og ydre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *