Din naturlige vej til skønhed

Kiwi spinat smoothie

En “mellemstor” kiwi indeholder 38 mg C-vitamin, hvilket svarer til næsten halvdelen af dit daglige behov for C-vitamin, som ligger på 75 mg for voksne. Så med 2 stks kiwi i denne smoothie har du sådan set dækket dit C-vitamin-behov for dagen.

Indhold:

Én stor portion

  • 2 frosne kiwier i skiver
  • 1 håndfuld frisk spinat 
  • 1/2 frossen banan
  • 1-2 tsk honning
  • Ca. 1,5 dl mælk (hvis for tyk konsistens, tilsæt lidt mere) 
  • 1-2 små skiver frossen ingefær (valgfrit)

Tip

Jeg bruger altid frossen frugt (gerne frugt jeg selv har skrællet og skåret, pånær den friske spinat). Men ellers skræller jeg alt og fryser det ned (også ingefær! Små tern, i en lille boks med låg). Synes mine smoothier bliver så lækre is-agtige når alt er fra frost! Så stærk anbefaling her fra!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *