KOST

Avokado

Når vi taler om at pleje huden indefra, er avokado et super godt valg, fordi den både er en vitamin-, antioxidant- og omega-bombe🥑 

Det HELT særlige ved avokado er indholdet af antioxidanter. Udover det høje indhold af antioxidanterne E- og C-vitamin, indeholder den glutathion, som er kendt for at være en ‘SUPER antioxidant’ med kraftig virkning på vores celler. 

Glutathion hjælper kroppen med at udskille toxiner (som i øvrigt er ‘the bad guys’ når det kommer til hudens udseende), og styrker samtidig immunforsvaret og cellerne mod oxidativ stress (og ja, oxidativ stress fører til beskadigede celler, tidlig ældning af huden og mindre elasticitet). Et stærkt immunforsvar påvirker også hudens mikroflora og balancen mellem gode og dårlige bakterier, som i øvrigt kan have betydning for graden af akne, inflammation, sårheling m.m. 

Elsker du også avokado? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *